Bedrijfsveiligheid voor de Horeca

Horeca BHV Nederland biedt diverse veiligheidsopleidingen aan specifiek voor de horeca waaronder de BHV.

De BHV opleiding kan bij u locatie worden georganiseerd of u kunt nadat u de E-learning met goed gevolg heeft doorlopen zich individueel aanmelden op één van de 15 standaard locaties in Nederland voor de BHV praktijkdag. Dus er is altijd wel een trainingslocatie bij u in de buurt, als volgt:

  • Apeldoorn, Borger, Breda, Eindhoven, Elst, Geleen, Genemuiden, Hoofddorp, Houten, Kapelle, Ridderkerk, Sneek, Ten Post, Zenderen, Zuidoostbeemster en binnenkort Bergen op Zoom.

Voor een cursus bij u op locatie gaat onze voorkeur uit om te trainen in kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers. Er is dan voldoende aandacht en ruimte voor de cursist om de stof tot zich te nemen en hiermee te oefenen voor een maximaal rendement.

Wij bieden groepsprijzen op uw eigen locatie aan al vanaf 6 deelnemers. Efficiënt en voordelig en dus zeer geschikt voor het MKB en Horeca

Uniek is het trainingscentrum in Almere waar realistische scenario’s in een horecaomgeving praktisch kunnen worden beoefend.

Bedrijfshulpverlening (BHV)
Horeca BHV Nederland biedt de BHV-opleiding aan middels E-learning in combinatie met een praktijkdag. De theorie volgt u middels een webtrainer op de computer (1 dagdeel), wanneer het u uitkomt. Zodra de theorietoets met goed gevolg is afgerond kunt u meedoen aan onze praktijktraining van één dag. Groepsprijzen voor deze praktijktraining kunnen wij al aanbieden vanaf 6 deelnemers. Vraag naar de mogelijkheden.

Een groot voordeel van onze combinatie is dat u weinig verletkosten heeft voor uw personeel. Dit maakt het vooral aantrekkelijk voor uw seizoenmedewerkers. En als u de training op uw locatie wilt organiseren scheelt het u ook nog eens aan reistijd! U regelt de locatie, wij de training, wel zo efficiënt en voordelig. 
Nadat u de theorie en de praktijktraining met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt u het CIBOT certificaat Bedrijfshulpverlener welke een jaar geldig is. Wij adviseren u de cursus jaarlijks op te frissen zodat uw BHV-ers wettelijk competent blijven.

Checklist Brandveilig Gebruik Horecabedrijven,

Brand en rookvorming in uw horecabedrijfspand levert levensgevaarlijke situaties op voor u, uw medewerkers en uw bezoekers. Daarom moet u brandgevaarlijke situaties voorkomen en bij brand moet u de ontwikkeling / uitbreiding van vuur en rook beperken.

Maatregelen brandpreventie
Om u hierin te ondersteunen en op u weg te helpen kunt u de checklist Brandveilig Gebruik Horecabedrijven aanvragen. Door deze checklist te gebruiken kunt u de meest brandrisico’s inventariseren en de nodige beheersmaatregelen nemen.

Deze checklist omvat onder ander de volgende items:

  • Gebruiksmelding / vergunning
  • Voldoende brand- en rookmelders
  • Regelmatige controles van brand- en rookmelders (brandmeldinstallatie)
  • Genoeg blusmiddelen die direct toepasbaar zijn
  • Duidelijke instructie voor de de gebruikers (BHV organisatie)
  • Veilige, zichtbare en vrij toegankelijke vluchtroutes (noodverlichting)
  • Bouwtechnische aspecten

Aan deze checklist kunt u echter geen rechten aan ontlenen!

Heeft u hierbij advies of hulp nodig bel of mail gerust!

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Bel dan 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie