Liftenland: wat als plotseling de lift stopt?

Liftenland traint uw eigen medewerkers om opgesloten passagiers in een lift op een deskundige manier in veiligheid te brengen. Bij een liftopsluiting hoeft u dus niet op de storingsmonteur of de brandweer te wachten.

U kunt er zeker van zijn dat uw medewerkers de liften in uw gebouw goed kennen. Als enige in Nederland biedt Liftenland namelijk uitsluitend trainingen op de locatie van de opdrachtgever. Zowel het theoretische- als de praktijkdeel worden in uw eigen omgeving gehouden. Er is geen studie vooraf nodig! Dit garandeert de beste resultaten

JosSafety werkt samen met Liftenland wat een waardevolle aanvulling is voor uw BHV-organisatie.

Voor wie zijn de trainingen van Liftenland.nl?
Grotere organisaties, zoals woningbouwcorporaties, warenhuizen, ziekenhuizen of bedrijven. De liftbevrijdingtrainingen zijn erg geschikt voor technische dienst medewerkers, beveiligers, gebouwbeheerders, hulpverleners en huismeesters. Onze compacte training is speciaal ontwikkeld voor VvE’s.

De 3 voordelen van Liftenland.nl

  1. Alle trainingen op locatie van de opdrachtgever. Elke deelnemer voert alle benodigde handelingen uit voor elk type lift in het gebouw.
  2. Trainingen op maat. De inhoud van de training wordt aangepast op het beoogde resultaat en het aanvangsniveau van de deelnemers.
  3. Zeer ervaren trainer.  De trainer werkt 30 jaar in de liftenbranche en kent alle lifttypen.

Over Harro Wallenburg
Harro Wallenburg, eigenaar van Liftenland.nl: “Liften hebben geen geheimen meer voor mij. Honderden trainingen heb ik gegeven in ziekenhuizen, grote bedrijven, kantoren en winkels. Ik hoor vaak terug dat mijn trainingen goed afgestemd zijn op de cursisten.”

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Bel dan 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook alvast kijken op: www.liftenland.nl

Wat als plotseling de lift stopt?

Ik wil graag meer informatie