E-learning

Wij bieden voor een groot deel van onze opleidingen bieden wij ook E-learning modules aan. Het werkt heel simpel en is tijd en plaats onafhankelijk. U logt met uw persoonlijke inloggegevens in op onze E-learning omgeving, wanneer en waar het u uitkomt. Het enige dat u nodig heeft is een computer, tablet of ander apparaat met een internetverbinding. Hierdoor bent u in staat om te studeren wanneer het u uitkomt en bepaalt daardoor u eigen werktempo. De gekozen E-learning module blijft één jaar online in te zien en te gebruiken als naslagwerk.

Via onze website kunt  voor een aantal E-learning modules rechtstreeks inloggen om direct te starten. U start met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de content. Tijdens het doornemen kunt u de bijbehorende oefenvragen maken om te toetsen of u de inhoud begrepen heeft.

Wanneer alle hoofdstukken zijn doorlopen kunt u direct toetsen of u de lesstof voldoende beheerst door het proefexamen te maken. Nadat u dit proefexamen positief heeft afgerond ontvangt u hiervan een bewijs van deelname (dit is geen certificaat). Door de module volledig te doorlopen kunt u zich goed voorbereiden op het examen en indien van toepassing de praktijktraining welke separaat kan worden aangeboden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze E-learning modules?

Direct inloggen
Heeft u reeds een sleutelcode ontvangen voor één van onze E-learning modules, dan kunt u daarmee direct inloggen.

Sleutel (inlogcode)
Uw sleutel om in te loggen heeft u ontvangen via uw cursusleider, van uw organisatie of direct van ons. Heeft u niets ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u z.s.m. uw de gegevens.

Wij wensen u veel succes!