Sinds 2004 ben ik actief als adviseur en/of instructeur in de veiligheidsbranche. De nadruk ligt op het coachen van uw medewerkers om te komen tot een ‘veilig gevoel voor iedereen’ in de breedste zin van het woord en daarin succesvol. Mijn opgebouwde kennis met u delen waarbij ik betrokkenheid heel belangrijk vind. Betrokkenheid is een deugd hetgeen onder andere betekent dat je veel geeft om een persoon, een doel of iets waarin je gelooft. Hierbij hoort ook respect hebben en mensen in hun waarde laten. Zo wil ik de cultuur van mijn onderneming omschrijven. Ik zie er naar uit u te ontmoeten.

Met een veiligheidsgroet,

Jos Kooijman

Cursussen & workshops

JOSsafety verzorgt diverse opleidingen op veiligheidsgebied. JOSsafety is groot voorstander van het trainen in kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen zodat iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht en ruimte krijgt om de stof tot zich te nemen en te beoefenen voor een maximaal rendement.

Locaties
JOSsafety biedt op diverse regio’s trainingen aan, zoals:  Almere, Amsterdam, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delfzijl, Eindhoven, Emmen, Geleen, Goes, Groningen, Hengelo, Meppel, Nijmegen, Rotterdam, Sneek, Utrecht en Zwolle. Vraag naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Advies / coaching
JOSsafety kan u tevens adviseren en coachen op het gebied van veiligheid in- en op de werkvloer. De basis vormt de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Ook het maken van een compleet bedrijfsnood- en ontruimingsplan en/of het implementeren van uw bedrijfsnoodorganisatie. Vraag naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Shop
Onze specialistische webshop is er voor uw behoefte aan vernieuwende veiligheidsartikelen. De beste en meest voordelige oplossing van de Benelux! Klik hier om naar onze webwinkel te gaan.

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier: