Sinds 2004 is JOSsafety actief als adviseur en/of instructeur in de veiligheidsbranche. De nadruk ligt op het coachen van uw medewerkers om te komen tot een ‘veilig gevoel voor iedereen’ in de breedste zin des woords en daarin succesvol. Hierbij vind ik betrokkenheid heel belangrijk en is een deugd hetgeen betekent dat je veel geeft om een persoon, een doel of iets waarin je gelooft. Zodra je een richting kiest, ga je er helemaal voor. Je houdt je niet in, je komt niet terug op je besluit en je aarzelt niet om je volledig in te zetten. Je stelt doelen en bereikt deze. Je gaat verbintenissen aan en je houdt je eraan. Je doet net die extra stap. Je bent trouw in relaties en je laat je niet afleiden door problemen. Het aangaan van verbintenissen vergroot je integriteit. Betrokkenheid vergroot de mogelijkheden om je verantwoordelijkheden met stijl en gratie te dragen. Zo wil ik de cultuur van mijn onderneming omschrijven en zie er naar uit u te ontmoeten.

Met een vriendelijke veiligheidsgroet,

Jos Kooijman

Cursussen & workshops

JOSsafety verzorgt diverse opleidingen op veiligheidsgebied. JOSsafety is groot voorstander van het trainen in kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen zodat iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht en ruimte krijgt om de stof tot zich te nemen en te beoefenen voor een maximaal rendement.

Locaties
JOSsafety biedt op diverse regio’s trainingen aan, zoals:  Almere, Amsterdam, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delfzijl, Eindhoven, Emmen, Geleen, Goes, Groningen, Hengelo, Meppel, Nijmegen, Rotterdam, Sneek, Utrecht en Zwolle. Vraag naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Advies / coaching
JOSsafety kan u tevens adviseren en coachen op het gebied van veiligheid in- en op de werkvloer. De basis vormt de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Ook het maken van een compleet bedrijfsnood- en ontruimingsplan en/of het implementeren van uw bedrijfsnoodorganisatie. Vraag naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Shop
Onze specialistische webshop is er voor uw behoefte aan vernieuwende veiligheidsartikelen. De beste en meest voordelige oplossing van de Benelux! Klik hier om naar onze webwinkel te gaan.

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier: