Sinds 2004 ben ik actief als Safetycoach in de veiligheidsbranche of te wel een risicoprofessional! Ik leg de nadruk op het coachen van u en uw medewerkers om te komen tot “een veilig gevoel voor iedereen” in de breedste zin en ben daarin succesvol. Mijn opgebouwde kennis en ervaring wil ik graag met u en uw medewerkers delen waarbij ik betrokkenheid en vertrouwen in elkaar heel belangrijk vind met een vleugje humor.

In januari 2019 had ik het voorrecht de Kilimanjaro in Tanzania te mogen beklimmen met een fantastisch team en samen hebben wij dan ook de top op 5.895 meter bereikt. Hierbij speelde betrokkenheid en vertrouwen een zeer belangrijke rol.

Vertrouwen in elkaar, je veilig voelen is een basisvoorwaarde voor veiliger en gezond werken.

Ik zie er naar uit u te ontmoeten en om samen met u en uw medewerkers dit doel te bereiken.

Met een vriendelijke veiligheidsgroet,

Jos Kooijman

Cursussen & workshops

JOSsafety verzorgt diverse opleidingen op veiligheidsgebied. JOSsafety is groot voorstander van het trainen in kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen zodat iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht en de ruimte krijgt om de stof tot zich te nemen en te beoefenen voor een maximaal rendement.

Locaties
JOSsafety biedt in diverse regio’s trainingen aan.

Vraag naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Advies / coaching
Als Safetycoach kan ik u tevens adviseren op het gebied van veiligheid in- en op de werkvloer. De basis vormt de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Ook het maken van een compleet bedrijfsnood- en ontruimingsplan en/of het implementeren van uw bedrijfsnoodorganisatie. Vraag naar de mogelijkheden middels het contactformulier.

Veiligheidsladder
De NEN veiligheidsladder is een gecertificeerde norm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties continu te verbeteren. Wilt u de veiligheid op uw werkvloer verhogen dan kunnen wij u helpen de veiligheidsladder bij uw organisatie te implementeren en te laten certificeren (NEN).

Shop
In de specialistische webshop vindt u onder andere E-boeken ter voorbereiding op één van de opleidingen. Tevens bieden wij specifieke veiligheidsartikelen aan.

Klik hier om naar onze webwinkel te gaan.

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Contactformulier: