CO-preventie campagne februari 2017

Van 1 tot en met 15 februari 2017 zullen Brandweer Nederland en de Brandwonden Stichting met de koolmonoxidepreventie campagne ‘Stop CO-vergiftiging’ aandacht vragen voor de gevaren en kenmerken van koolmonoxidevergiftiging.

Op de in november gehouden landelijke informatiesessie zijn het meest recente onderzoek van het IFV, de regelgeving over CO en de plannen voor deze publiekscampagne toegelicht aan de veiligheidsregio’s en de GGD. Het onderzoek van het IFV, in opdracht van Brandweer Nederland en de Brandwonden Stichting, levert eindelijk een correct, eenduidig en onderbouwd plaatsingsadvies voor de CO-melder op.

– Klik hier voor het plaatsingsadvies

Voor meer info http://www.brandpreventieweek.nl/landelijke-campagne/voorbereiding-co-preventie-campagne-februari-2017/