Op 8 maart is er de ééndaagse cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)

De cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties vindt plaats op het trainingscentrum in Almere.

Vanuit de samenhang van Bouwtechnisch, Installatietechnisch en Organisatorisch maatregelen kan het zijn dat bedrijven beschikken over een brandmeld- en ontruimingsinstallatie.  Hierbij is het verplicht dat de installatie wordt beheerd door een opgeleide Beheerder Brandmeldinstallatie. Hierbij moet u denken aan de bediening, periodieke controles en preventief onderhoud zoals in de wet is vastgelegd (NEN 2654-1 & 2).

De BBMI-er is eerste aanspreekpunt voor de handhavende instantie zoals de brandweer en verantwoordelijk voor het dagelijks beheren en onderhouden van de Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie. Klik hier voor voor meer informatie en inschrijven. De cursus gaat door bij een minimaal aantal van 4 deelnemers.