Nu ook E-learning bij JOSsafety

Wij bieden voor een groot deel van onze opleidingen ook e-learning modules aan. Het werkt heel simpel en is tijd en plaats onafhankelijk. U logt met uw persoonlijke inloggegevens in op onze e-learning omgeving, wanneer en waar het u uitkomt. Het enige dat u nodig heeft is een computer, tablet of ander apparaat met een internetverbinding. Hierdoor bent u in staat om te studeren wanneer het u uitkomt en bepaalt daardoor u eigen werktempo. De e-learning module blijft één jaar online in te zien en te gebruiken.

Via onze website logt u in op onze e-learning omgeving om de module te starten. U start met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de content. Tijdens het doornemen kunt u de bijbehorende oefenvragen maken om te toetsen of u de inhoud begrepen heeft.

Wanneer alle hoofdstukken zijn doorlopen kunt u direct toetsen of u de lesstof voldoende beheerst door het proefexamen te maken. Nadat u dit proefexamen positief heeft afgerond ontvangt u hiervan een bewijs (dit is geen certificaat). Door de module volledig te doorlopen kunt u zich goed voorbereiden op het examen en indien van toepassing de praktijktraining welke separaat kan worden aangeboden

De volgende modules bieden wij aan:

Efficiënt en voordelig!

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze e-learning modules? U vindt deze ook in onze webshop.