De veiligheidsbranche is continu in beweging. Er komen nieuwe producten op de markt en de regelgeving is ook aan verandering onderhevig. JOSsafety houdt vanzelfsprekend het nieuws uit deze branche in de gaten en is op de hoogte van veranderingen. JOSsafety deelt deze kennis graag met u. U kunt zich inschrijven op onze nieuwsbrief en wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuws en veranderingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u zeker zijn dat u de e-mailnieuwsbrief na inschrijving niet mist, voeg ons e-mailadres dan toe aan uw adresboek. Dit kan vooraf door het e-mailadres info@jossafety.nl aan uw adresboek toe te voegen of door op de link  ‘voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek’ onderaan een e-mailnieuwsbrief te klikken. Daarna wordt er (in de browser) een digitaal visitekaartje geopend dat u kunt toevoegen aan uw adresboek.

Gebruikt u Gmail? Zorg dan dat de e-mailnieuwsbrief in het postvak op het tabblad Primair komt. Dit doet u door met uw rechtermuisknop op de onderwerpregel te klikken en zo de mail te verplaatsen naar tabblad Primair. Zo mist u nooit onze e-mailnieuwsbrief.