Op zoek naar echte vernieuwing / uitdaging in de EHBO?

Stap dan nu over op de EHBO opleidingen en certificeringen van de Stichting LPEV !

De roep en noodzaak om uitgebreid opgeleide EHBO-ers wordt steeds actueler, mede door nieuwe wet-en regelgeving. Anders dan de Stichting LPEV certificeren de “traditionele” en “algemene” EHBO en BHV certificeerders echter zelden op niveaus hoger dan “algemeen” en “standaard” niveaus, welke naar mening van de Stichting LPEV onvoldoende zijn om uitgebreide eerstehulp te kunnen verlenen, zoals op evenementen en onder (werk) omstandigheden waar hogere risico’s op letsels en stoornissen aanwezig zijn.

De onderscheidende en vernieuwende EHBO opleidingen en certificeringen van de Stichting LPEV vormen hierop een unieke en positieve uitzondering.
De Stichting LPEV doorbreekt met haar complete reeks van vernieuwende en duidelijk onderscheidende EHBO opleidingen het eenzijdige aanbod, en het naar mening van de Stichting LPEV, (te) lage niveau en kwaliteit van de “standaard” en “traditionele” EHBO en BHV opleidingen.

De Stichting LPEV gaat dus niet mee in de voortschrijdende trend van de traditionele EHBO certificeerders met het verlagen van het niveau en de kwaliteit van de eerstehulp, maar laat EHBO-ers en BHV-ers met een eerstehulp taak opleiden en certificeert hen op het daadwerkelijk gewenste en/of noodzakelijk niveau eerstehulp (RI&E).