VCA: nieuwe eind- en toetstermen per 1 september 2017

Op woensdag 26 juli 2017 organiseren wij in Almere nog een VCA cursus volgens de huidige eind- en toetstermen welke per 1 september 2017 gaat wijzigen.

Per 1 september 2017 zijn de VCA examens volgens de nieuwe Eind- en toetstermen. Met de nieuwe manier van examineren wordt beoogd dat de examens minder over feiten en kennis gaan, maar dat de werksituatie meer centraal komt te staan. In de examens zullen naast kennisvragen ook toepassingsvragen worden gesteld. De examenvragen zullen meer praktijkgericht zijn. Cursisten moeten niet alleen beschikken over de benodigde kennis, maar ook in staat zijn om deze te combineren en toe te passen op een bepaalde situatie. Wilt u meer hierover weten neem dan gerust contact met ons op middels info@jossafety.nl. Ook als u binnen uw bedrijf (in company) uw werknemers nog wilt laten scholen volgens de volgens de huidige eind- en toetstermen.