4 okt aanstaande Cursus Preventiemedewerker in Almere

Deze cursus in één dag is speciaal bedoeld voor bedrijven met een laag risicoprofiel in het MKB zoals kantoren, scholen en Horeca. Veiligheid en zorg zijn belangrijke onderdelen in de bedrijfsvoering. Meest gestelde vraag. Is een preventiemedewerker verplicht? Het antwoord is ja, een preventiemedewerker is verplicht. Op grond van artikel 13 van de Arbowet moet elk bedrijf ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben. ook kleinere bedrijven, met maximaal 25 medewerkers, moeten verplicht een preventiemedewerker hebben aangesteld. Wel mag de eigenaar van een klein bedrijf zelf de rol van preventiemedewerker op zich nemen. Het gaat hierbij immers om het welzijn van medewerkers, klanten en/of gasten.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus en inschrijven.